Naši proizvodi

Dekorativni kamen i fasadni kamen INOVA DECORATIVA izrađen je od najkvalitetnijih, uglavnom uvoznih sirovina. Osim vrhunske estetike krasi ga najviši standard čvrstoće i otpornosti na teške atmosferske uslove. Zbog toga je potpuno podesan i višegodišnjim iskustvom potvrđen kao vrhunski fasadni materijal.

Standardna debljina ploča je idealna za ugradnju i iznosi 2-2,5 cm. Širina svake ploče je 10 cm. U svakoj kutiji dekorativnog kamena nalazi se podjednak broj ploča sledećih dužina: 20 cm, 30 cm i 50 cm…

Postavka se vrši standardnim građevinskim cementnim lepkom za keramiku koji je namenjen za spoljašnju primenu (klasa C1 i C1+).

VAŽNA NAPOMENA: Fotografije proizvoda na ovoj stranici kao i u galeriji imaju svrhu da najpribližnije pokažu izgled proizvoda. Izgled proizvoda na njima zavisi od svetlosnih uslova pod kojima je svaka pojedinačna fotografija nastala, kao i minimalnih odstupanja, od serije do serije, u okviru istog standarda.

PREPORUKA: Obzirom da je reljefna struktura identična susedni tipovi se preporučuju i za kombinacije. Na Primer: Cream i Gold, Gold i Dark Gold, Dark Gold i Brown, Oliv i Grey, Grey i Black…Ovakvi primeri mogu se videti u galeriji (ponajviše kombinacije Grey i Black). Takvim kombinacijama se dobija na izražajnosti i estetici.

Pakovanje: Čvrste kutije od petoslojne lepenke, svaka sadrži 1 kvadratni metar kamena.

Rok trajanja: Neograničen.


Cena: Cena zavisno od nijanse, pozovite.

VAŽNA NAPOMENA: fotografije proizvoda na ovoj stranici kao i u galeriji imaju svrhu da najpribližnije pokažu izgled proizvoda. Izgled proizvoda na njima zavisi od svetlosnih uslova pod kojima je svaka pojedinačna fotografija nastala, kao i minimalnih odstupanja, od serije do serije, u okviru istog standarda.